Vyhlásenie Predsedníctva SHO k parlamentným voľbám 2016

Slovenské Hnutie Obrody
01.02.2016 6 236 archív

Predsedníctvo Slovenského Hnutia Obrody vyzýva svojich podporovateľov a sympatizantov, aby sa v otázke blížiacich sa volieb do NR SR riadili vlastným úsudkom. SHO vo voľbách nepodporuje žiadny konkrétny politický subjekt alebo kandidáta akejkoľvek politickej strany.

V prípade rozhodnutia zúčastniť sa volieb do NR SR odporúčame podporiť tých kandidátov, ktorí svojím pôsobením nadväzujú na prácu a odkaz našich národných buditeľov.

Neodporúčame voliť osoby, ktoré sa principiálne stavali proti obnoveniu Slovenskej republiky po páde ZSSR, oslabovali suverenitu, podkopávali územnú celistvosť štátu, lobovali za vstup do NATO a Európskej únie a politiku týchto subjektov. Tých, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na represiách komunistického režimu, či už členstvom v KSČ alebo priamym útlakom. Tých, ktorí bojujú proti cyrilometodskému duchovnému dedičstvu našich predkov. Tých, ktorí v politickej alebo občianskej sfére presadzovali kultúru smrti a rozkladnú činnosť mimovládnych organizácií sponzorovaných Washingtonom a Bruselom. Tých, ktorí sa podieľali na korupcii, rozkrádaní štátu, privatizácii strategických podnikov.

Skutočnej duchovnej a hmotnej obrode národa musí predchádzať obnovovanie a zveľaďovanie tradičných hodnôt na úrovni jednotlivca a celej spoločnosti. Boj za víziu nového a silného Slovenska sa nemôže zúžiť len na politický zápas za odstránenie súčasných skorumpovaných a dekadentných politikov.

Predsedníctvo SHO, Žilina 30. január 2016

--------------------------------------------------------------------------

TRIČKO SLOVENSKÉHO HNUTIA OBRODY

Prichystali sme pre vás nové tričká Slovenského Hnutia Obrody. Tričko SHO je k dispozícii v našom internetovom obchode www.vlastenec.sk alebo zavolajte na tel. číslo 0908 800 782. Ak si objednáte tričko SHO so šiltovkou SHO (čierna, modrá), pri potvrdení objednávky vám cenu trička znížime na 10,99 eur. Odkaz na tričko: TU

--------------------------------------------------------------------------

TIP: MIKINA SHO, (kliknite) Nová zipsová mikina Slovenského Hnutia Obrody. Mikina má na srdci vyšitý znak Slovenského Hnutia Obrody. Na pravom rukáve je heslo „Cesta naspäť nemožná!“.