SHO: Róbert Švec o tom, aká bude slovenská zahraničná politika v podaní nášho hnutia

Slovenky a Slováci. V týchto dňoch opäť prebiehajú po celom území našej vlasti pochody za mier a neutralitu.

V tejto súvislosti je žiaduce, aby som jasne a zrozumiteľne definoval stratégiu SHO v oblasti zahraničnej politiky, ktorú musí štát slovenský realizovať, aby bol opäť silný a sebavedomý.

Koncepcia Slovenského Hnutia Obrody vychádza zo zdravého sebavedomia a sedliackeho rozumu. Žiadne elaboráty na desiatky strán, ale v bodoch…

Vyvážené vzťahy na všetky svetové strany.

Spolupráca so štátmi na princípe rovného s rovným.

Obnovenie slovenskej sebestačnosti vo všetkých oblastiach života. Obnovíme slovenskú štátnu zvrchovanosť na celom území našej vlasti. Slovenské právo bude na slovenskom území na prvom mieste. Žiadne zákony a nariadenia nebudú znamenať viac ako naša legislatíva slovenská. To znamená, vystúpenie Slovenskej republiky z dekadentnej Európskej únie.

Neutralita Slovenskej republiky. To znamená, vystúpenie zo zločineckej organizácie NATO.

Nikomu nedovolíme, aby skákal Slovákom po hlavách. STAČILO. A preto budeme prísne dodržiavať zásadu: Kto do nás kameňom, my do neho dvoma. Táto zásada platí a bude platiť aj v domácej politike.

Slovenská republika je, ale pod naším vedením nebude nesvojprávnou kolóniou, ale hrdým, silným a sebavedomým štátom, ktorý si bude vážiť sám seba, lebo iba tak si nás budú vážiť naši partneri na medzinárodnej scéne.

Dámy a páni. Toto sú naše zásady, ktoré vám ponúkame. A je len a len na vás, či dáte šancu razantným proslovenským štátnikom z SHO alebo budete donekonečna voliť recyklované euroatlantické bábky z radov dočasnej vlády a parlamentnej opozície, vďaka ktorým žijeme na Slovensku taký život, aký žijeme.

Hore hlavy, Slováci. Máme na viac.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

————————-

Prečítajte si tiež: FOTO. Martin: Pochod za mier a neutralitu. Za bezpečné, mierové a neutrálne Slovensko

————————-

Zdroj obrázku: SHO.sk

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds