Noviny Právo Národa: Róbert Švec NEKOMPROMISNE ku konsolidačnému balíku

Vláda schválila konsolidačný balík a od toho momentu čítame a počúvame rôzne názory na to, čo vláda schválila.

Niekto sa obul do DPH na knihy, iný velebí DPH na učebnice a základné potraviny, iní vláde vyčítajú zrušenie rodičovského dôchodku, z ktorého vláda spravila 2 percentá z dane, atď. Nájdu sa aj takí, ktorí tvrdia, že ak by vláda nezbrojila a nekupovala zbrane z USA a od židovského štátu, nemusela vláda riešiť konsolidačný balík.

TAKTO to vidí moja skromná maličkosť…

Vláda musí nakupovať vojenskú techniku, dostala to za domácu úlohu, pretože je to príprava na vojnu s Ruskom, do ktorej bude Slovensko vtiahnuté, pretože sme členským štátom NATO a ak NATO bude vo vojne s Ruskom, pôjdu bojovať aj slovenskí muži a chlapci, bez ohľadu na to, čo v predvolebnej kampani nasľubovali Fico a Pellegrini. Pretože ak je napadnutý jeden členský štát NATO je napadnutá celá zločinecká organizácia a ostatné štáty sú POVINNÉ prísť na pomoc napadnutému.

A pokiaľ ide o DPH a pod. Reči sú to zaujímavé, ale tam to začína a aj končí. Z pohľadu SHO by nebol potrebný žiaden konsolidačný balík, pretože ak by Slovenská republika neuplatňovala sankcie voči Rusku, žiaden balík by sme nemuseli riešiť.

Podľa medializovaných informácií, sankcie voči Rusku pripravili náš štát slovenský, zatiaľ, takmer o 4 miliardy amerických dolárov TU.

Konsolidačný balík je v hodnote takmer 2,7 miliardy eur. Čísla sú jasné a pochopí ich každý, kto chápať chce. A aj preto petícia SHO za vyhlásenie referenda o neuplatňovaní sankcií voči Rusku TU.

Dámy a páni. Rôzni analytici nás zaplavujú mentálnym smogom o tom, ako je všetko zložité a že to nie je také jednoduché. My v SHO tvrdíme, že presný opak je pravdou. Krása je v jednoduchosti, čo v politike znamená, nerobiť politiku pre cudzích, ale robiť politiku pre Slovákov a keď nám zostane čas a chuť môžeme sa zamyslieť nad tým, čo povedia nevolení panáčikovia v Bruseli.

Inak sa budeme stále točiť dokola a riešiť niečo, čo situáciu nerieši. Presne tak, ako v prípade konsolidačného balíka a presne tak, ako sa Slovensko točí dokola posledných 20 rokov, pretože nám stále vládnu tí istí. A od nich nemôžeme očakávať, že budú robiť politiku v prospech Slovákov, aj preto, lebo za náš životný priestor považujú kolonizačnú EÚ a zločineckú organizáciu NATO.

Naša ponuka pre Slovensko TU.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

————————–

Prečítajte si tiež: Noviny Právo Národa: V najnovšom čísle aj o zločinoch židovského štátu, ktoré pácha…

————————–

Róbert Švec poskytuje rozhovor TV Markíza. Zdroj: Internet

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds