Róbert Švec: Budem vám aj naďalej slúžiť, bez ohľadu na pozíciu alebo funkciu

K výsledkom prezidentských volieb sa vyjadril Róbert Švec, politológ a predseda občianskeho združenia Slovenské Hnutie Obrody.

„V prezidentských voľbách zvíťazili sily, ktoré budú presadzovať vždy a všade záujmy cudzích na území našej vlasti a prehrali sily, ktoré jasne komunikovali svoj zámer, presadzovať a ochraňovať vždy a všade, doma, ako aj v zahraničí národné a štátne záujmy Slovenskej republiky,“ vyhlásil Švec a upozornil, že „zápas o charakter nášho štátu sa dostáva do veľmi ťažkej fázy, ale úlohou nás, vlastencov, je v týchto ťažkých chvíľach nevajatať, ale so vztýčenou hlavou, aj napriek výsledku v prezidentských voľbách, ďalej bojovať za našu otčinu. A presne to aj urobím, spolu s vami“.

Róbert Švec sa zároveň aj poďakoval voličom a všetkým, ktorí ho v prezidentských voľbách podporovali. „V prvom rade ďakujem mojej rodine, za to, že celý čas stála pevne pri mne. Spolu s kolegami zo Slovenského Hnutia Obrody sme v prezidentských voľbách 2019 zviedli statočný zápas. Urobili sme všetko, čo bolo v našich terajších možnostiach a chcem sa veľmi pekne poďakovať mojim spolupracovníkom za ich nasadenie a prácu. Ďakujem aj vám za každý jeden hlas, veľmi si to vážim. Zároveň vás chcem opätovne ubezpečiť, že budem aj naďalej slúžiť nášmu národu a štátu, bez ohľadu na pozíciu alebo funkciu. Boh vám žehnaj, Boh žehnaj našej otčine.“

„Od soboty 16. marca počúvam, síce ojedinelé, ale predsa názory, že prezidentské voľby ukázali, že nie som „lídrom“ národnej scény. To je v poriadku, ani som sa nikdy do tejto polohy netlačil, na to sú tu iní: „vodcovia, jediní kresťanskí a národní kandidáti a tí skutoční bojovníci proti systému“. Slúžim vám a našej vlasti dlhé roky ako občiansky aktivista. Rešpektujem rozhodnutie Slovákov v 1. kole prezidentských volieb. Môžem vás ubezpečiť, že aj naďalej sa budem angažovať v občianskom združení Slovenské Hnutie Obrody, v projektoch a aktivitách SHO, ktoré ľuďom na Slovensku reálne pomáhajú,“ konštatuje Róbert Švec.

Napísali na Facebooku na našu adresu po prvom kole prezidentských volieb. Miroslav Minich: „Čo dodať… jedna bitka je prehratá, no vojna ešte nie… Máte celkom prijateľné tézy a víziu, ktorá má hlavu, aj pätu. Pokiaľ nezmeníte smer a myslenie, myslím, že máte slušnú šancu na úspech… Vie o vás stále viac a viac ľudí, tak treba dúfať, že sa vec podarí. Samozrejme, bez odhodlania a tvrdej práce to nepôjde… Ideme ďalej, priatelia.“ Ďakujeme, Miroslav.

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds