Výzva na pomoc pre Lucku sa stretla s vašou veľkou odozvou. Ďakujeme, Slováci

Priatelia, pomáhame už 9. rok. Zodpovedne a inteligentne. Sme veľmi radi, že aj vy ste súčasťou nášho tímu.

Pred niekoľkými dňami sme na facebookovej stránke nášho úspešného sociálneho projektu Staráme sa, uverejnili túto informáciu…

„AHOJTE, kamaráti, volám sa Lucka a včera som sa narodila do rodiny z okresu Rimavská Sobota, ktorej pomáha tento skvelý projekt. Keďže som prišla na svet trochu skôr, ako to maminka s ocinom plánovali, nestihli mi zohnať kočík, v ktorom by ma mohli kočíkovať. Ak máte doma nejaký, ktorý by ste mi mohli podarovať, bola by som veľmi šťastná. Áno, priatelia, je to tak. Dnes sme boli na návšteve za maminou, ktorej sme podarovali kyticu kvetov a bonboniéru a zverila sa nám, že by ju s Luckou mali čoskoro pustiť domov a súrne potrebujú kočík. Veľmi radi ho, ak máte záujem takýmto spôsobom pomôcť, preberieme a odovzdáme rodinke.“

A výzva sa stretla s vašou veľkou odozvou, priatelia. My Slováci máme veľké a dobré srdcia. Dokazuje to aj množstvo vašich ponúk na našu prosbu o kočík pre malú Lucku, za ktoré veľmi pekne ďakujeme. Nakoniec sme sa rozhodli prijať dve ponuky, najmä kvôli vzdialenosti.  Za zelený kočík ďakujeme Anete a Nike z Banskej Bystrice (v tomto kočíku sa bude kočíkovať malá Lucka) a za čierny kočík, detské oblečenie, hračky ďakujeme Lucii z Mýtnej a jej známym, Janke, Martinke a Alžbetke. A komu odovzdáme tento kočík? Dozviete sa už čoskoro.

A o tom, že my Slováci si vieme navzájom pomáhať svedčí aj to, že vďaka Ivetke z okresu Čadca, s najväčšou pravdepodobnosťou, začneme pravidelne pomáhať aj rodine v okolí mesta Hnúšťa, v ktorej ťažko chorá mama vychováva dvoch stredoškolákov. Ich situácia je ťažká, ale my pevne veríme, že nám s ňou pomôžete popasovať sa. Dnes sme im odniesli prvý nákup najzákladnejších potravín, pár sladkostí a nevyhnutných hygienických pomôcok. Ďakujeme, Slováci.

Veľmi pekne sa chceme aj touto cestou poďakovať, v súvislosti s výzvou na pomoc pre Lucku, aj Ivane, ktorá prispela do nášho projektu sumou 20 eur a Peťovi z Nitry, ktorý prispel sumou 100 eur. Vážime si vašu pomoc.

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds