Pomáhame aj na juhu našej vlasti. Kočík pre rodinu z Fiľakova

Priatelia, v nedeľu 19. mája sme v našom úspešnom sociálnom projekte absolvovali dva výjazdy do rodín. Najskôr sme navštívili rodinu pri meste Hnúšťa, do ktorej sme zaniesli potravinovú pomoc a pozhovárali sa o problémoch, ktoré túto rodinu trápia a prisľúbili sme pomoc, ktorá je v našich silách a možnostiach.

Priateľsky sme sa porozprávali aj s rodinou vo Fiľakove, ale predtým sme rodine odovzdali kočík, oblečenie pre bábätko, rôzne hračky a plienky, keďže aj táto rodina sa nám čochvíľa rozrastie. Na takúto pomoc sa spojili sily Lucky a jej kamarátok z Mýtnej (okres Lučenec) a Helenky z Jelenca (okres Nitra).

Sme hrdí na to, že náš projekt nie je len o nás, chlapcoch a dievčatách z SHO a skalných prispievateľoch, ale čoraz viacej sa do neho zapájate aj vy a spolu s nami nám pomáhate pomáhať tým, ktorí to naozaj potrebujú. Bez škandálov, populizmu, dlhodobo a pravidelne, rozumne a rozvážne.

Áno, to sme my, Slovenské Hnutie Obrody.

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds