Svetana Angelová: Ľahostajnosť niektorých rodičov voči pokusom na ich deťoch je zarážajúca!

Vládni zločinci okolo Matoviča začali v pondelok 19. apríla realizovať pokusy na našich deťoch v školách, vo forme testovania a rúškovania. Na nezodpovedné správanie sa niektorých rodičov reaguje Svetana Angelová:

Rodičia vy sa nebojíte, že príde čas zúčtovania? Veď vaše deti, ktoré nútite chodiť v rúškach,  dávate ich bolestivo testovať, vám toto násilie v DOBREJ  VIERE neodpustia.

—————————

Prečítajte si tiež: Žiadosti rodičov o bezpodmienečný návrat školopovinných detí do škôl

—————————

Máte nad nimi moc, donucovacie prostriedky, ale zamysleli ste sa nad tým, ako im poškodzujete zdravie telesné, ale aj duševné? Čo z nich bude? Slaboduchí ovládateľní jedinci, ktorí sa zložia pri prvej prekážke. To chcete, vychovať z  nich strachopudov? Oni vám dôverujú a vy ich klamete a zavádzate. Opýtali ste sa svojho dieťaťa, aké má pocity ako to znáša? Je chúďa omámené tým, že vdychuje svoje splodiny.

Ja mám pocit, že vám rodičom to vyhovuje. Ako budete riešiť respiračné ochorenie? Ekzémy? Kortikoidmi? Ja som verila, že slovenské matky si budú chrániť svoje deti  zubami nechtami, ale niektoré z vás ste vlastné deti „hodili cez plot“ ako za doby Spartakusa!

Hanbite sa všetky matky, ktoré ste zradili svoje deti . Tento úbohý prístup sa vám vypomstí. Karma nepustí!

A zároveň ďakujem všetkým statočným a hrdým slovenským mamám, ktoré sa spoločne s nami postavili na odpor a bojujú za slobodu svojich – našich detí.

Autorka článku Svetana Angelová je regionálna zástupkyňa SHO pre okres Martin.

————————–

Prečítajte si tiež: VIDEO! Zločinci okolo Matoviča začali s pokusmi na deťoch v školách! SHO: Štrajk rodičov započal!

————————–

Svetana Angelová. Zdroj fotky: SHO.sk

————————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa.

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—-

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds