FOTO. Pavol Poprocký: Gemer je prekrásny. Nie preto, lebo je mojím domovom, ale preto…

Dámy a páni. Gemer je prekrásny. Nepíšem a nehovorím to len preto, lebo je mojím domovom, ale preto, lebo je to naozaj tak.

Do nemoty budem opakovať, že jeho obrovský potenciál je nevyužitý a premrhaný a že stále dokáže príjemne prekvapiť.

Nielen výnimočnou architektúrou, bohatou históriou, prenádhernou prírodou, ale aj srdečnými a pracovitými ľuďmi, ktorí tu žijú. V tomto šialenom svete plnom zloby a nepekných vecí, je Gemer miesto, ktoré vám ponúka útočisko. Je načase ho objavovať, lebo naozaj stojí za to ho navštíviť a v ňom žiť.

A ostatné je už iba vec politiky, ktorú nastavíme tak, aby sa nielen Gemeru, ale celej našej vlasti vrátila zašlá sláva.

Dá sa to. Ale iba vtedy, keď je láska k našim regiónom a našej vlasti úprimná.

Autor článku Pavol Poprocký je člen predsedníctva Slovenského Hnutia Obrody.

————————–

Prečítajte si tiež: Projekt Nebuď sviňa. FOTO. Jaroslav Ščurka: Potravinová sebestačnosť na prvom mieste

————————–

Zdroj fotiek: SHO.sk

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds