Stanovisko Slovenského Hnutia Obrody k povinnému očkovaniu

Vychádzajúc z dostupných informácií od relevantných odborníkov, si v Slovenskom Hnutí Obrody plne uvedomujeme dôležitosť desaťročiami osvedčeného povinného očkovania a budeme tento zaužívaný spôsob ochrany obyvateľstva pred ochoreniami a chorobami zachovávať.

Zároveň vnímame silnú dezinformačnú kampaň, ktorá nie je podložená relevantnými dôkazmi, naopak je plná falošných správ a poloprávd. Preto okrem zachovania už osvedčeného povinného očkovania podporujeme aj informačnú kampaň vedenú fundovanými odborníkmi zo štátnych zariadení, zameranú na vyvracanie nepravdivých alebo zavádzajúcich informácií.

Avšak dôrazne odmietame tlaky farmaceutických spoločností na zavádzanie stále nových typov povinných očkovaní, ktoré nie sú dlhodobo osvedčené v praxi a ich dopad na obyvateľstvo nie je jednoznačne odborne overený.

Predsedníctvo SHO, Martin dňa 24. mája 2020

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.

This will close in 0 seconds