POZVÁNKA: Hudobné popoludnie a diskusia s predstaviteľmi nášho hnutia

Drahé Slovenky, Slováci, spoluobčania.

Srdečne vás pozývame na hudobné popoludnie so sólistom Opery Slovenského národného divadla Ivanom Ožvátom.

Podujatie sa uskutoční v nedeľu 23. júna o 16:00 hod. v Kultúrnom dome v obci Veľká Maňa, okres Nové Zámky. Súčasťou programu bude aj diskusia s predstaviteľmi nášho hnutia. Na stretnutie sa vami sa teší aj Róbert Švec.

Budeme veľmi radi, ak odovzdáte naše srdečné pozvanie aj vaším príbuzným, priateľom a známym.

Tešíme sa na stretnutie s vami.

Trieštenie národných síl na viaceré menšie subjekty je kontraproduktívne a v konečnom dôsledku len oslabuje vplyv zdravých síl v parlamente. Sila národa bude zjavná a účinná len vtedy, ak bude národ jednotný. Ak prúd energie vlastencov sa zjednotí do jedného bloku, ktorého mandát narastie úmerne k tomu, o čo menej bude oklieštený nezmyselným trieštením. A o to viac sa zvýši spoločenská sila zodpovedných vlastencov.

A prvé výsledky na ceste spájania vlastencov sme už dosiali. Svoje sily so Slovenským Hnutím Obrody už spojili občianske združenie Sloboda a priama demokracia a aj umelecké združenie ART MATEHORN. A ideme ďalej…

 

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds