Liberáli a falošný kresťan Hlina uzavreli dohodu o spolupráci. Slovensko chcú pretvoriť na svoj obraz

Predstavitelia mimoparlamentných strán Progresívne Slovensko, Spolu-OD a KDH uzatvorili dohodu o predvolebnej spolupráci. Informovali o tom v stredu 10. júla na tlačovej konferencii, kde ju aj podpísali.

Predseda KDH Alojz Hlina avizoval, že strany sa budú neskôr snažiť aj o dohodu o povolebnej spolupráci. Ako skonštatoval, dnes urobili minimum, aby mohla vzniknúť alternatíva k súčasnej vládnej koalícii. „Ak dosiahneme dostatočný pokrok v programovej zhode, zmluvné strany sa verejne zaviažu, že budú prednostne rokovať medzi sebou aj o dohode o povolebnej spolupráci,“ píše sa v dokumente.

Hlina je ochotný a aj schopný kvôli moci zapredať aj kresťanské hodnoty a spolupracovať aj s kovanými liberálmi, ktorí presadzujú zločinecké agendy multi-kulti a LGBTI.

V diskusii pre TV Pravda sa stretli Alojz Hlina a Miroslav Beblavý, ktorý načrtol ako by mohla nová vláda zložená z konzervatívcov a liberálov fungovať. Konzervatívci by podľa neho mohli ustúpiť liberálom pri registrovaných partnerstvách. Alojz Hlina takúto možnosť neodmietol. Hlina potvrdil, že po parlamentných voľbách chce vytvoriť koalíciu aj s liberálnou stranou Progresívne Slovensko.

Pokiaľ ide o KDH, je najvyšší čas, aby sa predstavitelia tohto hnutia po 26 rokoch od obnovenia slovenskej štátnosti ospravedlnili Slovákom za ich postoje a skutky, ktorými začiatkom 90. rokov bojovali proti vzniku druhej Slovenskej republiky. Boli to aj poslanci KDH, ktorí v roku 1992, v pléne Slovenskej národnej rady, hlasovali proti prijatiu Deklarácie Slovenskej národnej rady o zvrchovanosti Slovenskej republiky a aj proti prijatiu Ústavy SR. A teraz chcú opäť prevziať moc v našom štáte, ktorý nechceli.

Takže KDH na čele s falošným kresťanom Hlinom sa musí čelom postaviť k viacerým kultúrno-etických problémom, ktoré by vedenie hnutia malo čím skôr vyriešiť. V prípade, ak sa tak nestane, nemôže sa vedenie KDH čudovať, ak väčšina Slovákov považuje predstaviteľov KDH za pokrytcov.

Stanovisko Róberta Šveca: Kvôli budúcnosti Slovenska, som pripravený potlačiť svoje „ego“ a ponúkam Štefanovi Harabinovi, miesto volebného lídra Slovenského Hnutia Obrody v nadchádzajúcich voľbách do NR SR a zároveň, naše hnutie ponúka otvorenú kandidátku, t.j. kandidátku na ktorej budú aj zástupcov ďalších vlasteneckých subjektov. Som pripravený urobiť takýto krok, aby sa hlasy vlastencov netrieštili.

Beblavý, Hlina a Truban sa pripravujú prevziať moc v našom štáte.

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds