Video. Zrušiť hotovosť? Lebo koronavírus? SHO: Je to ďalší krok na ceste ku kontrole ľudí?!

Niektorí experti tvrdia, že súčasný stav v súvislosti s pandémiou COVID-19 je príležitosťou na prebudovanie súčasného usporiadania spoločnosti.

Avšak, bez fyzických peňazí budú ľudia ľahko monitorovateľní, kontrolovateľní, manipulovateľní. Jednoduchšie prídu o svoje osobné údaje. Za týmto účelom sa už nejaký čas vedie vojna proti hotovosti a koordinovaná kampaň zameraná na posunutie spotrebiteľov smerom k digitálnemu obchodnému režimu. Takému modelu obchodovania, ktorý je možné ľahko monitorovať, z ktorého je jednoduché získavať údaje, ktorý sa dá heknúť, ktorý umožňuje kradnúť a podľa potreby konfiškovať.

Vymývanie mozgov Slovákov v tomto smere odštartovala televízia JOJ, ktorá vo svojej nedávnej reportáži podporila potrebu zrušenia papierových peňazí. Dôvodom má byť hrozba šírenia koronavírusu prostredníctvom bankoviek. Informujú médiá. 

Na snahy o ďalšie monitorovanie a kontrolu ľudí reaguje Róbert Švec:

Čo si o tom myslím? Je to pekná hlúposť. Platbu v hotovosti považujem za právo a slobodu každého človeka. Kto chce nech platí mobilom, hodinkami, kartou, prstom alebo akýmkoľvek iným ľudským orgánom, ak ho to vnútorne uspokojí. Ale odmietam, aby nám niekto bral naše právo na slobodné rozhodovanie sa komu, za čo a ako zaplatím. A ešte poznámka k tomu, čo predviedla TV JOJ vo svojej reportáži. (Reportáž si môžete pozrieť pod článkom.) Podsúvať ľuďom, že hotovosť chcú využívať aj naďalej iba „nečestní“ ľudia, lebo tí „čestní“ nebudú mať problém vzdať sa hotovosti, je cez čiaru a dokazuje to, ako mediálna politika súčasného režimu prerazila dno normálnosti. A opäť sa potvrdzujú naše dlhodobé vízie, že optimalizácia aj v mediálnej oblasti je nevyhnutná. Zabezpečíme!

SHO bude aj naďalej presadzovať to, aby sa mohlo platiť aj hotovosťou, a aby toto právo bolo legislatívne ošetrené v našom právnom systéme, napríklad, v budúcnosti aj formou ústavného zákona.

———————-

Prečítajte si tiež: Program SHO: Zodpovedná a rozumná nádej pre Slovensko

———————-

 

————————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa.

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–——

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds