Róbert Švec sa verejne prihlásil k svojej orientácii a pripája sa k výzve, aby tak urobili aj ostatní politici…

Verejne sa hlásim k svojej orientácii!  Dámy a páni. Doba je zvláštna a preto je dôležité, aby každý z nás vedel zaujať jasné životné postoje. Obzvlášť sa to očakáva od politikov a ľudí, ktorí majú politické ambície.

A preto som sa rozhodol, že sa verejne prihlásim k svojej orientácii, aj vzhľadom k tomu, že viacerí ľudia, ktorí pracujú v médiách alebo majú spoločenský vplyv k tomu vyzývajú…

Som zástancom, v maximálnej možnej miere, obnovenia slovenskej zvrchovanosti na slovenskom území. To znamená, že nesúhlasím s členstvom Slovenskej republiky v NATO, EÚ a nesúhlasím ani s tým, aby bolo „slovenskou“ menou euro.

Som za neutrálne Slovensko, som za silné európske spoločenstvo hrdých a zvrchovaných európskych štátov, ktoré budú slobodne spolupracovať a som za opätovné zavedenie slovenskej koruny – našej meny ako meny štátu slovenského.

Moja orientácia je mohutne proslovenská a urobím všetko čo je v mojich silách, aby prišiel čím skôr deň, kedy budú slovenské zákony na území Slovenskej republiky znamenať viac ako nariadenia a smernice Bruselu.

Som za Slovensko slovenské, postavené na hodnotách našich predkov, vďaka ktorým sme ako národné spoločenstvo TU.

Áno, taká je moja orientácia a vždy sa k nej budem HRDO hlásiť!

Touto cestou vyzývam aj ostatných politikov a ľudí, ktorí majú politické ambície, aby verejne priznali svoju orientáciu, aby Slováci vedeli, kto za koho kope.

Za silné a sebavedomé Slovensko.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

————————-

Prečítajte si tiež: Liberáli utrpeli ďalšiu porážku: Róbert Švec reaguje na rozhodnutie parlamentu vo veci partnerského spolužitia…

————————-

Róbert Švec: Sila. Hrdosť. Odhodlanie. Zdroj fotky: SHO.sk

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds