Noviny Právo Národa: Róbert Švec apeluje na ľudí, aby si všímali súvislosti každodenné

Dámy a páni, všímate si?

Pokiaľ štandardní politici, naprieč koalíciou a aj opozíciou, ktorí bačujú v našom štáte už takmer 20 rokov, a výsledky ich politiky dnes žijeme, sa medzi sebou hádajú, obviňujú sa navzájom, kto koho a v akej výške financoval, pričom sa dlhé roky financujú navzájom zo štátneho rozpočtu a zo štátneho financujú aj svoje manželky a partnerky, a snažia sa prekryť vážne problémy, do ktorých sa rúti náš štát odvolávaním z postu podpredsedu parlamentu jedného z nich, tak my zo Slovenského Hnutia Obrody…

– pomáhame, od roku 2011, sociálne slabým slovenským rodinám a športovým talentom. Napríklad v aktuálnej školskej výzve sme deťom odovzdali školské pomôcky v hodnote niekoľko sto eur TU.

– pomáhame ruským civilistom, ktorí trpia bombardovaním a ostreľovaním zo strany kyjevského režimu a spoločne sa nám podarilo získať už vyše pol milióna TU.

– mimoriadne úspešne sme rozbehli petíciu za vyhlásenie referenda, aby Slovenská republika neuplatňovala sankcie voči Rusku, pretože tie sankcie ničia nás, Slovákov, slovenskú ekonomiku, občanov, živnostníkov a podnikateľov. K dnešnému dňu už máme k dispozícii desiatky tisíc podpisov od vás, statočných a zodpovedných občanov TU.

A vo výpočte toho, čo všetko robí Slovenské Hnutie Obrody by som mohol ešte chvíľu pokračovať.

Pracujeme pre Slovensko každý deň, poctivo, adresne, zodpovedne… A je iba na vás, priatelia, či sa budete aj naďalej voziť na politickom kolotoči, ktorí pre vás pripravili štandardní politici naprieč koalíciou a aj opozíciou alebo začnete ešte mohutnejšie podporovať roduľubov slovenských z SHO, ktorí aj bez prístupu do médií hlavného prúdu a s výrazne obmedzenými finančnými možnosťami dosahujú konkrétne výsledky svojej práce. Pre vás, ľud slovenský.

Chválim nás? Áno, chválim. Pretože my v Slovenskom Hnutí Obrody sa máme čím chváliť.

Pretože za nás nehovoria kvetnaté reči, ale kvetnatá poctivá robota.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

————————-

Prečítajte si tiež: Noviny Právo Národa: Slovenský hokej a KHL. Róbert Švec to TAKTO vidí…

————————-

Mgr. Róbert Švec. Zdroj: SHO.sk

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds