Noviny Právo Národa: Róbert Švec reaguje na odchod poslancov z poslaneckého klubu…

Dámy a páni. Rudolf Huliak a jeho dvaja pobočníci opustili poslanecký klub SNS a v NR SR budú pôsobiť ako nezávislí – nezaradení poslanci.

Slovenské Hnutie Obrody dlhodobo komunikuje, že je potrebné zaviesť imperatívny poslanecký mandát, to znamená, že ak poslanec opustí poslanecký klub strany, za ktorú kandidoval do parlamentu, automaticky príde o svoj poslanecký mandát.

To, čo predviedli huliakovci sa deje v našom parlamente pravidelne, každé volebné obdobie aj viackrát, a vedie to k destabilizácii politiky a otvára priestor na špekulácie ohľadom kupovania akože nezávislých – nezaradených poslancov.

To, že Huliak a jeho dvaja pomocníci sú členmi inej strany je síce pekné, ale do NR SR sa dostali na kandidátke SNS a nie je pekné to, čo urobili. A ak chcú robiť politiku preto, aby zviditeľnili svoju stranu, ako to huliakovci už niekoľkokrát zdôraznili, nech ju robia, ale nie ako poslanci parlamentu.

V minulosti takúto nepeknú vec urobili aj odídenci od Kotlebu okolo Uhríka. Do parlamentu sa dostali na kandidátke ĽSNS a keď mali poslanecké miesta isté, začali robiť nezávislú politiku pod hlavičkou svojej strany, aby ju zviditeľnili. Urobili presne to isté, čo huliakovci.

Rečnícka otázka, dámy a páni: Zaslúžia si takíto odídenci, ktorí sa do vysokej politiky dostali aj vďaka odhodlaniu voličov spájať národné sily, a následne odídenci zradili a oklamali svojich voličov, a možno sa aj nechali kúpiť, vašu dôveru?

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

—————————-

Prečítajte si tiež: ŠKANDÁL: Predseda slovenskej politickej strany velebí agenta cudzej moci. Švec reaguje

—————————-

Akoby ich jedna mater mala… politická. Zdroj: Internet

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds