Róbert Švec k zatknutiu šéfa Telegramu: TOTALITA k nám prišla zo ZÁPADU

Dámy a páni. To, čo predviedla francúzska polícia v súčinnosti s americkými orgánmi je niečo, čo je v skutočne demokratickej a slobodnej spoločnosti nepredstaviteľné.

Zatknutie Pavla Durova, šéfa sociálnej siete Telegram je prekročením pomyselnej červenej čiary na ceste k totalite z dielne Západu.

O čo ide v tejto kauze, veľmi presne vystihol Pavel Durov a všetky tie táraniny oficiálnych francúzskych orgánov o údajnej podpore kriminality v rôznych oblastiach a rôznou formou sú len táraniny pre mentálne jednoduchých jedincov a pre liberálnou propagandou už vytrénované stádo.

Dôvody zatknutia šéfa Telegramu sa dozviete v zdieľanom videu TU.

Priatelia. Celý západný svet sa ženie do totality, nielen mediálnej, a záleží od každého z nás, či dovolí, aby nám Západ postupne stiahol pomyselnú slučku na krku, ktorej cieľom je všetko regulovať, kontrolovať… , vrátane základných práv a slobôd.

Ešte stále je čas vystúpiť z vlaku, ktorý sa rúti do pekla. Opakujem: EÚ a NATO nie je životný priestor pre našu vlasť a udalosti okolo Pavla Durova to len potvrdzujú.

My vám ponúkame slovenskú cestu rozvoja nášho štátu, cestu rovnú, cestu cti TU.

Prečítajte si aj našu víziu pre Slovensko TU.

Za silné a sebavedomé Slovensko.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

————————-

Prečítajte si tiež: Petícia za vyhlásenie REFERENDA: Sankcie voči Ruskej federácii treba… Správa štvrtá

————————-

Pavel Durov. Zdroj: Internet

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds