VÝZVA: Pomôžme ruským civilistom. SHO informuje: Správa trinásta

Spoločne sa nám k dnešnému dňu podarilo získať už takmer 650-tisíc. 

Priatelia, sme veľmi radi, že našou úspešnou iniciatívou pomoci ruským civilistom sa už inšpirujú ďalšie osoby, subjekty a dokonca aj samosprávy na Slovensku, ktoré sa tiež rozhodli pomáhať obyvateľom Kurskej oblasti. 

Nie je to po prvýkrát, čo sú aktivity Slovenského Hnutia Obrody zdrojom inšpirácie aj pre iných. Ďakujeme. 

Dámy a páni. Prednedávnom sme rozbehli verejnú výzvu na pomoc civilnému obyvateľstvu Ruskej federácie, ktoré je terčom ostreľovania a bombardovania zo strany kyjevského režimu.

Podrobnosti o výzve si môžete prečítať TU. Medzičasom sme našu výzvu rozšírili aj na pomoc obyvateľom Kurskej oblasti TU.

Zároveň sme vám sľúbili, že budeme priebežne zverejňovať krstné mená darcov a sumy príspevkov. Prečo iba krstné mená? Pretože si uvedomujeme, v akej dobe žijeme a nemáme záujem vystaviť nikoho z vás mediálnemu a spoločenskému lynču. 

A dnes pokračujeme v plnení nášho sľubu… 

V správe dvanástej TU sme vás informovali, že do 14. septembra (vrátane) sa vyzbierali dary na pomoc ruským civilistom vo výške 5 656 eur a 3 centy. 

Od 14. septembra na pomoc ruskému civilnému obyvateľstvu prispeli… , uverejňujeme darcov, ktorí do správy pre príjemcu napísali: Dar – civilisti.

Miroslav – 30 eur

Alžbeta – 10 eur

Marián – 10 eur

Oľga – 10 eur

Roman – 20 eur

Edita – 12 eur

Ľuboš – 20 eur

Jozef – 50 eur

Miroslav – 100 eur

Mgr. Martina – 10 eur

Miloš – 50 eur

Daniela – 50 eur

Tomáš – 100 eur

Od 31. augusta ste prispeli sumou 472 eur.

To znamená, že od 23. apríla, kedy sme zverejnili našu výzvu sa už vyzbieralo 6 128 eur a 3 centy, čo činí k dnešnému dňu približne 631 800 rubľov. 

Ďakujeme, dobrí ľudia.

Dámy a páni, spoluobčania slovenskí. Obraciame sa na vás všetkých bez ohľadu na politické tričká, náboženské vierovyznanie, národnostnú príslušnosť, teda na všetkých vás občanov Slovenskej republiky… Zapojte sa do našej výzvy a dokážme sebe, ale aj celému svetu, že na Slovensku žijú aj ľudia, ktorí odmietajú podporovať zbrojenie a nákup munície, ktorí chcú žiť v mieri a ak treba vedia pomôcť humanitárne a adresne.

Dobrovoľné finančné príspevky môžete poukázať na účet o. z. SHO: SK32 5600 0000 0002 2911 7004 a do správy pre príjemcu napíšte: Dar – civilisti.

Výzva je zatiaľ časovo neohraničená a o spôsobe použitia finančných darov na pomoc ruskému ľudu budeme informovať po uzavretí výzvy.

Dobrej veci pomôžete aj tak, že budete články o výzve zdieľať medzi svojimi známymi. Ďakujeme. 

O tom, že naša pomoc vždy bola, je a bude adresná sa môžete presvedčiť TU. 

Vaše Slovenské Hnutie Obrody.

————————-

Prečítajte si tiež: Noviny Právo Národa: Prestavba svetového poriadku bude pokračovať. Aj za účasti Slovenska

————————-

Kursk pod paľbou kyjevského režimu. Zdroj: Internet

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds