Liberáli po obhajobe pedofílie popularizujú aj užívanie drog. Do basy s nimi

Kontroverzný liberálny internetový portál noizz.sk, ktorý by najradšej zrušil slovenské tradície, verejne obhajuje a popularizuje užívanie drog prostredníctvom svojich článkov.

tomto článku spomína drogové príbehy slávnych zo zahraničia, ktorým užívanie drog malo napomáhať vo vyššej kreativite pri ich tvorbe, byť odvážnejší v experimentovaní či dokonca v naberaní nových skúseností.

Nehorázne! Anonym, ktorý napísal tento text, propagujúci a popularizujúci užívanie drog, by mal byť trestne stíhaný za propagáciu psychotropných látok medzi mládežou, ktorá je hlavnou a cieľovou skupinou čitateľov tohto dekadentného plátku. Je nemysliteľné, aby hocikto beztrestne propagoval a popularizoval hocičo, čo devastuje životy nielen mladých.

Alebo má ísť aj o zjemňovanie drogového škandálu lídra liberálov Trubana v očiach najmä mládeže?

Autor: Pavol Poprocký

———————————–

Prečítajte si tiež: Do redakcie SME by malo nabehnúť komando NAKA …

———————————–

Dorota Nvotová je dôverná priateľka Zuzany Čaputovej.

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds