Martin Bago: Vyzývam kompetentné orgány. Plňte si povinnosti a urobte konečne poriadok

Štátna tajomníčka ministerstva spravodlivosti Monika Jankovská oznámila v utorok odchod zo svojej funkcie. Dôvodom je podľa jej slov údajne mediálny lynč a tlak na jej rodinu. Toto jej rozhodnutie prišlo po tom, čo liberálne médiá spustili voči jej osobe krátko na to, čo musela Národnej kriminálnej agentúre odovzdať svoj telefón, hon na čarodejnice.

A to všetko na základe nepotvrdených informácií pochádzajúcich z okolia Denníka N, že si mala písať s Kočnerom. Nechcem sa tu púšťať do špekulácií, či si Jankovská písala alebo nepísala s Kočnerom, či sa s ním stretávala alebo nie. Nič z toho totiž nie je orgánmi činnými v trestnom konaní zatiaľ potvrdené. A ak tak učinila a riešila s ním veci, ktoré sú trestné, mala byť voči jej osobe vyvodená zodpovednosť až po oficiálnom vznesení obvinenia zo spáchania nejakého trestného činu.

No k tomu dodnes nedošlo. Do dnešného dňa nie je ešte ani potvrdené, či jej bol telefón odobratý kvôli tejto komunikácii. Ba čo viac, všetky informácie v mainstreame stále vychádzajú z komunikácie z Kočnerovho telefónu. Z telefónu, ktorý tri mesiace po Kočnerovom zatknutí mal v rukách človek, ktorý si s ním mohol robiť čo chcel a dať ho komu chcel. Keď dáme konečne bokom médiami zámerne rozvášnené emócie a pozrieme sa na celý prípad racionálne vieme dnes nasledovné – skutočný obsah Kočnerovej mobilnej komunikácie nie je doposiaľ oficiálne potvrdený a nik okrem ľudí z okolia Denníka N nemá v rukách ani len 600 stránkový prepis tejto údajnej Kočnerovej komunikácie!

Ale tu sa vôbec nejedná len o nejakú nepodstatnú persónu Jankovskej. Na Slovensku sa totiž v posledných mesiacoch deje niečo, čo by bolo načase konečne ukončiť – riešia sa tu kauzy, odvolávajú a mediálne lynčujú ľudia na základe dohadov, konšpirácií a súdmi nepotvrdených materiálov! Pokiaľ by došlo k oficiálnemu potvrdeniu existencie komunikácie s Kočnerom v nejakej trestnej veci, potom sa môžeme baviť nielen o odvolávaní vedenia rezortov či členov vlády, ale aj o ich trestnoprávnej zodpovednosti. No pokiaľ také niečo nie je potvrdené, a to v súčasnosti nie je, ide stále len o obyčajné dohady, na základe ktorých nemôže predsa „niekto“ rozhodovať o osude ľudí a celej krajiny! Pretože inak nastane čistá a nefalšovaná anarchia! A práve o tú liberálom ide.

——————————

Prečítajte si tiež: Martin Bago: Stretne sa podvodník s polobláznom a protestujú proti podvodom

——————————

Najlepšie to vidno napr. na tom, že opozičným politikom už nestačí Jankovskej odstúpenie z funkcie, ale aj po tom idú opäť ďalej a chcú odvolávať premiéra za nečinnosť. Daňový podvodník spod Tatier vykrikuje, že keď sa dostane k moci, urobí poriadok aj s ďalšími politikmi a progresívci zase dookola melú tie svoje trápne a otrepané drísty o výmene „starej generácie Kočnerových politikov“ za „novú generáciu politikov“.

Nová generácia politikov? Tak sa na nich pozrime. Zľava: Synček privatizéra, ktorý je v politike už vyše 15 rokov, podvodník a úžerník v jednej osobe, narkoman a falošný kresťan.

Celé je to naozaj tragikomédia, ktorá ale stále bohužiaľ nemá konca. A preto by bolo načase, aby orgány činné v trestnom konaní konečne zasiahli a urobili na Slovensku raz a navždy poriadok! Buď, aby existenciu a adresnosť týchto doposiaľ nepotvrdených Kočnerových správ potvrdili alebo vyvrátili! Buď je potrebné ľudí, ktorí páchali podvody a boli zapojení do údajnej Kočnerovej siete, dôkladne vyšetriť alebo očistiť. Toto čo sa tu totiž deje je neúnosné a orgány činné v trestnom konaní by sa mali v prvom rade zamerať na to, ako je možné, že sa ľudia okolo neslovenského Denníka N dostávajú k vyšetrovacím spisom a na fakt, ako môžu na základe nepotvrdených, ba často vymyslených alebo zámerné nafúknutých informácií beztrestne mediálne lynčovať a likvidovať každého, koho sa im zachce! Pretože Slovensku takýmto štýlom naozaj hrozí anarchia. A nielen to, je tu veľká hrozba likvidácie akejkoľvek demokracie, pretože v právnom štáte predsa nie je možné niekoho lynčovať, obviňovať a odsudzovať bez dôkazov, ale len na základe právoplatných dôkazov a faktov!

Preto je načase, aby sme sa milí Slováci začali konečne dožadovať poriadku! Poriadku, ktorý v našej krajine skutočne chýba, a to nielen zo strany súčasných korupčníkov, ktorí tu za tie roky vytvorili veľkú chobotnicu, ale najmä zo strany po moci pachtiacich podvodníkov a neslovenských živlov z mimovládok a liberálnych médií, ktorí v slovenskej spoločnosti zámerne vytvárajú napätie a chaos! A preto vyzývam kompetentné orgány, konečne si plňte svoje ústavné povinnosti a urobte v našej republike poriadok!

Autor: Martin Bago

——————————

Prečítajte si tiež: Falošná právnička Čaputová: Prezumpcia neviny? Aj také niečo existuje?

——————————

Martin Bago, regionálny zástupca SHO pre okres Topoľčany.

————————–-

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa.

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds