Video. Poprad: Matovičova banda pácha genocídu na Slovákoch. SHO: Odpor je už povinnosťou!

Dámy a páni. Ďalšia diskusia s vami v okresnom meste je úspešne za nami. Tak, ako sme sľúbili v nedeľu 11. októbra sme navštívili Poprad.

A Róbert Švec opäť razantne, ale rozumne zaujal postoj k súčasným vládnym bláznom a vyjadril sa aj o prebiehajúcej genocíde nášho národného spoločenstva.

Úrad verejného zdravotníctva SR, ktorému, žiaľ, šéfuje Ján Mikas, má viac kompetencií. Novelou príslušného zákona, ktorú poslanci NR SR schválili 14. októbra zrušili, okrem iného, právo ľudí na náhradu škody a aj ušlého zisku pre „pandémiu“. A doterajšie protiprávne konanie úradu bolo novelizáciou zákona zlegalizované. A genocída národa môže prejsť na vyššiu úroveň.

A aj preto sa už čoskoro stretneme aj v Bánovciach nad Bebravou a Martine.

Viac sa dozviete v zdieľanom videu…

————————

Prečítajte si tiež: Video. Cestovný ruch kolabuje! SHO: Ale Matovič je spokojný. Pracovné tábory sú plné ľudí!

————————

 

————————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa.

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–——

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds