Liberáli utrpeli ďalšiu porážku: Róbert Švec reaguje na rozhodnutie parlamentu vo veci partnerského spolužitia…

Víťazstvo tradičných hodnôt! Médiá informujú: Poslanci mali plné ústa solidarity a pomoci. Inštitútu partnerského spolužitia však dali stopku. Návrh na vytvorenie inštitútu partnerského spolužitia poslanci neposunuli do druhého čítania. Slovensko je jednou zo šiestich krajín EÚ, ktorá nemá upravené vzťahy osôb rovnakého pohlavia.

Konštatujem: Dámy a páni! Som veľmi rád, že poslanci NR SR, aj vďaka mojej verejnej výzve TU nepodľahli nechutnému vydieračskému mediálnemu besneniu, ktoré rozpútali manipulatívne liberálne médiá po vražde dvoch mladých ľudí v Bratislave.

A to, že štát slovenský je jednou zo šiestich krajín EÚ, ktorý nemá upravené vzťahy osôb rovnakého pohlavia, je dobrá správa pre budúcnosť nášho národného spoločenstva.

Pretože, ako som už konštatoval vo svojej verejnej výzve, nie je čo upravovať: „Slovensko potrebuje dnes riešiť omnoho závažnejšie témy, než akou je téma spolužitia osôb rovnakého pohlavia. Vo svojej podstate to ani téma nie je, pretože slovenský právny systém nebráni takýmto ľuďom, aby spoločne zdieľali jedno lôžko a jednu domácnosť.“

Za Slovensko slovenské. Za Slovensko postavené na hodnotách našich predkov, vďaka ktorým sme ako národ TU.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

————————

Prečítajte si tiež: FOTO. Košice. VÝZVA: Plagáty, ale už aj bilbord SHO. Krok za krokom pokračujeme…

————————

Zdroj obrázku: SHO.sk

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds