Liberáli počas Dúhového pochodu: Presadíme zákon o registrovaných partnerstvách

Na sobotné pochody Hrdí na rodinu a Dúhový pochod prišlo okrem tisícok priaznivcov aj množstvo politikov, ktorí prišli podporiť ten ktorý pochod. Pochod Hrdí na rodinu podporili politici ako Andrej Danko, Boris Kollár, Martina Šimkovičová, ale aj Štefan Polačik s členmi a priaznivcami Slovenského Hnutia Obrody.

Najväčšie zastúpenie na Dúhovom pochode mali okrem SaS, progresívci, čo nie je samozrejme nič prekvapujúce. Okrem toho, že táto akcia opäť pobúrila normálnych ľudí, padlo na nej jedno zaujímavé vyjadrenie, o ktorom by mal každý vedieť a ktoré by malo otvoriť oči každému občanovi. Niekdajší líder a súčasný podpredseda Progresívneho Slovenska na Dúhovom pochode sľúbil LGBTI komunite, že ak sa Progresívne Slovensko dostane do parlamentu, presadí zákon o registrovaných partnerstvách. Štefunko doslova povedal: „Máme to v programe, presadíme zákon o registrovaných partnerstvách! Presadenie tohto zákona považujeme za zásadnú otázku, z ktorej neustúpime!“

Ide o slová, ktoré by mali prebudiť každého doterajšieho voliča Čaputovej a celkovo voličov Progresívneho Slovenska a ďalších strán ako SPOLU-OD, Za ľudí, SaS, ale aj KDH! Práve KDH prostredníctvom falošného kresťana Hlinu totiž nedávno uzavrelo predvolebnú koalíciu, resp. dohodu o neútočení s progresívcami a stranou SPOLU-OD, čím automaticky posvätilo a vyjadrilo súhlas pre akékoľvek vyjadrenia a kroky, s ktorými prídu liberáli. Koniec koncov potvrdil to aj sám súčasný predseda KDH Hlina svojimi slovami, citujem: „Nerozdúchavajme tu nejaký zápas LGBTI, potraty a neviem čo, lebo nikoho to nebude zaujímať. Nerobme z toho kľúčový parameter. Svet je o inom. My nevieme na hanbu celého sveta postaviť diaľnicu, vraždíme mladých ľudí. Treba dať veciam prioritu.“

Martin Bago: Manželstvo musí na Slovensku vždy tvoriť len muž a žena a rodinu otec, matka a deti. A o iných zvrátených výmysloch nemôže byť ani reči.

Dúfam teda, že po tohtoročnom Dúhovom pochode je každému jasné, že progresívci, SPOLU-OD, Za ľudí, SaS, či KDH, ak by sa nedajbože dostali do vlády, presadili by zákon o registrovaných partnerstvách, čo by znamenalo útok na tradičné hodnoty, tradičnú rodinu a definitívne zliberalizovalo slovenskú spoločnosť! Nehovoriac o tom, že určite by to, podobne ako je tomu aj na Západe, nezostalo len pri tom a tieto isté kruhy by postupne tzv. salámovou metódou pretlačili aj adopcie detí pármi rovnakého pohlavia, čo by znamenalo ohrozenie zdravého vývinu detí a mládeže! A s určitosťou možno povedať, že ak by sme dovolili aj to, opäť by prišli z rovnakých kruhov ďalšie požiadavky, napr. na legalizáciu pedofílie a iných zločinov a sexuálnych deviácií!

Overtonovo okno bolo totiž otvorené už aj pri tejto téme. A práve preto nesmieme nikdy daný kruhom ustúpiť! Manželstvo musí na Slovensku vždy tvoriť len muž a žena a rodinu otec, matka a deti. A o iných zvrátených výmysloch nemôže byť ani reči. Ja osobne spoločne s ľuďmi zo Slovenského Hnutia Obrody budem vždy stáť a bojovať za tradičné hodnoty a rodinu! Liberálne zvrátenosti musia skončiť, pretože inak skončíme my ako národ!

Autor: Martin Bago

Budú liberáli požadovať aj legalizáciu pedofílie, nekrofílie a zoofílie?

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds