Sociálny projekt SHO: Pomohli sme v Leopoldove a Hlohovci. Tentokrát potravinami

Vytvárame komunitu. Komunitu, ktorá má byť a bude príkladom toho, že keď človek naozaj chce, tak si nájde čas a cestu, ako pomôcť a pomáhať tým, ktorí sa ocitli v ťaživej situácii. A sme hrdí na to, že sa do našej komunity s názvom projekt Staráme sa pridala aj Nelka z Hlohovca, ktorá sa rozhodla, že bude pomáhať spoločne s nami.

Tento týždeň začala vo svojom meste, v Hlohovci, a aj v Leopoldove, kde spoločne s našou sympatickou kolegyňou Dankou Fratričovou cez náš úspešný projekt pomohli rodinám, v ktorej vychovávajú malú Natálku a Elišku.

Naozaj stačí iba chcieť, priatelia. My sme otvorení korektnej spolupráci a spoločnej pomoci ľuďom v núdzi. Sme overení časom, veď úspešný príbeh pomoci píšeme už od roku 2011.

Vďaka nášmu úspešnému sociálnemu projektu pomáhame už od roku 2011, aj vďaka vaším 2% z daní. Pevne veríme, že sa na vaše správne rozhodnutie môžeme spoľahnúť aj v tomto roku. Ako na to? Je to jednoduché. Viac informácií nájdete TU. Ďakujeme.

A ďakujeme veľmi pekne ďakujeme aj vám, pravidelným darcom, ktorí každý mesiac finančne prispievate na pomoc rodinám v našom projekte. Aj vďaka vašim príspevkom môžeme rodinám pomáhať prekonávať ťažké životné obdobia a deťom vytvárať aj voľnočasové aktivity. Sme na vás hrdí. Tento mesiac prispeli aj: Jaroslava – 10 eur, Michal – 4 eurá, Lukáš – 40 eur, Katarína – 5 eur, Oľga – 20 eur, Samuel – 50 eur, Ľubica – 2 eurá… A je vás viac, ktorí pravidelne pomáhate. Mená ďalších darcov uverejníme už čoskoro. Pomáhajme si, Slováci.

—————————

 Prečítajte si tiež: Trenčianske Teplice: Pomohli aj v našom meste. SHO: Áno. Aj školskými pomôckami

—————————

Pomocnú ruku sme podali v Hlohovci…

Naša pomocná ruka v Leopoldove…

———————-

V prípade, ak máte záujem prispieť ľubovoľnou čiastkou na pomoc ľuďom v núdzi, ktorí našu pomoc potrebujú, neváhajte tak urobiť na číslo účtu občianskeho združenia Slovenské Hnutie Obrody: SK7665000000000020148117 a do poznámky napíšte: projekt Staráme sa. Ďakujeme. Pomáhajme si, Slováci. Veď je to také jednoduché.

———————-

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds