SHO: S koronavírusom sa musí bojovať osvetou a prevenciou. A nie vyhrážaním sa!

Klub 500, ktorý už od roku 2002 spája slovenských vlastníkov spoločností, ktoré zamestnávajú viac ako 500 zamestnancov predpokladá, že členovia pandemickej komisie už minulý rok museli vedieť o existencii podporných liekov na posilnenie imunity a antivirotík, používaných v zahraničí na liečbu a prevenciu ochorenia COVID-19.

Slovenská republika žiaľ nekonala a na schválenie ministerstvom zdravotníctva SR musela čakať až do februára tohto roku. A práve rýchla a účinná liečba, nasadená okamžite po pozitívnom testovaní, môže totiž v mnohých prípadoch zabrániť komplikáciám u pacientov s COVID-19.

Klub 500 zároveň vyzýva pandemickú komisiu a vládu SR, aby urýchlene, dôsledne a kriticky vyhodnotila účinnosť zavedených opatrní, vrátane systému „povinného“ plošného testovania a zákazu vychádzania a aby prijala nový súbor opatrení, založený viac na dôvere a prevencii ako na zastrašovaní a vyhrážaní sa. Klub 500 zároveň odporúča prizvanie ďalších odborníkov do pandemickej komisie, nakoľko z pohľadu zamestnávateľov sa systém „zacyklil“.

Informácie o stanovisku Klubu 500 uverejnil dvojtýždenník Podbrezovan, číslo 04/2021.

Na stanovisko klubu reaguje Róbert Švec:

S postojom Klubu 500 sa stotožňujem a doplním, že systém sa „zacyklil“ nielen z pohľadu zamestnávateľov, ale aj z pohľadu ostatných rozumných a zodpovedných ľudí. Dajme konečne priestor aj tým lekárom, ktorí od začiatku hovoria, že takto sa to nerobí a ponúkajú iné riešenia v boji s koronavírusom (dobrovoľnosť TU, osvetu a najmä prevenciu TU).

Pretože vládni špecialisti-agenti (Krčméry, Jarčuška… ) farmaceutických spoločností boj s koronavírusom už dávno prehrali.

A iba hlupák (Matovič) robí dokolečka dokola to isté a očakáva od toho iný výsledok.

————————

Prečítajte si tiež: SHO: Babráci od Matoviča nakúpili testy na samotestovanie, ktoré nie sú určené na samotestovanie!

————————

Pavol Skýpala (vpravo): Súčasná vláda terorizuje občanov našej vlasti. Je nemysliteľné, aby prikazovala nosiť rúška a už aj respirátory všade, kde sa pohneme a zároveň nám ich nevie alebo nechce zabezpečiť. Je nemysliteľné, aby nás nútila na pravidelné testovanie a už čoskoro aj na očkovanie. My v SHO presadzujeme dobrovoľnosť (pokiaľ ide o rúška, respirátory, testovanie a aj očkovanie) a budeme aj naďalej bojovať proti každej neprávosti. Zdroj fotky: SHO.sk

————————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa.

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—-

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds