K 30. výročiu obnovenia slovenskej štátnosti: Švec adresoval kolegom na proslovenskej scéne ďalšiu výzvu

Slovenky a Slováci. Blíži sa 30. výročie obnovenia slovenskej štátnosti a to je ďalšia výborná príležitosť, aby každý občiansky aktivista a politik, ktorý o sebe vyhlasuje, že mu záleží na Slovensku a našom štáte dokázal, že to myslí úprimne.

Za seba a Slovenské Hnutie Obrody môžem vyhlásiť, že aj v tejto otázke máme čisté svedomie. Tí z vás, ktorí sledujete naše mediálne nosiče dlhodobo a sledujete aj naše aktivity viete, že je to objektívna pravda a tí z vás, ktorí naše skvelé a čisté hodnotové ukotvenie ešte len objavujete, sa môžete o tom presvedčiť aj tu, na našej internetovej stránke.

Ale späť k 30. výročiu našej obnovenej štátnosti…

Určite ste už zaregistrovali, že blížiace sa významné výročie v našich dejinách oslávime vo Zvolene, v nedeľu 8. januára od 15:00 hod. v Parku Ľudovíta Štúra.

A spomínam to aj preto, lebo opäť adresujeme verejnú výzvu všetkým občianskym aktivistom a aj politikom, ktorí o sebe vyhlasujú, že sú proslovenskí, aby sa oslavy zúčastnili a aby dokázali, že im ide o komunikáciu a spájanie na národnej scéne.

Naša výzva je adresovaná aj tým občianskym aktivistom, ktorí vyhlasujú, že s politickými stranami a politikou nechcú mať nič spoločné a našu vlasť chcú obrodiť „apoliticky“. Ich vnímanie sveta akceptujeme, ale myslíme si, že v živote národa a štátu sú chvíle, kedy každý Slovák – vlastenec musí zabudnúť na to, že nás niečo rozdeľuje, a musí nás spojiť záujem o slovenskú budúcnosť Slovenska.

Takže, dámy a páni. Sledujte, kto na našu výzvu zareaguje, kto sa osláv zúčastní a potom vás poprosím, neadresujte výzvy na spájanie mne a Slovenskému Hnutiu Obrody, naše hnutie o spájanie usiluje úprimne už niekoľko rokov, ale výzvy na spájanie adresujte tým, ktorí nebudú schopní ani tak elementárnej záležitosti, akou je účasť na oslave 30. výročia obnovenia našej štátnosti, vzniku súčasnej druhej Slovenskej republiky, ktorá sa uskutoční vo Zvolene.

Za slovenské Slovensko.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

————————-

Prečítajte si tiež: Róbert Švec reaguje na slová predsedu slovenského parlamentu o míľnikoch v našej samostatnej histórii

————————-

Zdroj obrázku: SHO.sk

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds