Noviny Právo Národa: Prečo kritizujeme Fica a nie Šimečku? Reaguje Róbert Švec…

Tak s takouto otázkou sa posledné dni sem-tam stretávam ako s reakciou na moje svieže stanoviská k činnosti vlády a Roberta Fica.

Dámy a páni. Odpoviem verejne a ako je to u mňa zvykom jasne…

Neviem o tom, že by bol Šimečka predsedom súčasnej slovenskej vlády a že má vplyv na dianie na Slovensku z pozície vládneho politika!

Neviem o tom, že by Progresívne Slovensko bolo súčasťou vládnej koalície a svojimi vládnymi rozhodnutiami ovplyvňuje každodenný život Slovákov!

Neviem o tom, že by Progresívne Slovensko malo so svojimi politickými partnermi väčšinu v slovenskom parlamente a môžu prijímať zákony a týmto spôsobom takisto ovplyvňovať každodenný život občanov nášho štátu!

A budem úprimný, prestáva sa mi páčiť toto nekritické velebenie až zbožňovanie Fica, lebo atentát. Pripomíname mi to obdobie rokov približne 2013 – 2020, kedy bolo „zakázané“ kritizovať Kotlebu a kde je dnes Kotleba? Aj tí, ktorí ho v tom čase nekriticky velebili (napríklad Milan Uhrík, Milan Mazurek, ale aj Tomáš Taraba by vedeli o tom napísať knihu), ho dnes ohovárajú a už dávno prezliekli kabáty.

Mám pocit, ako keby niektorí ľudia v týchto dňoch úplne vypli mozog a nechali, aby nimi lomcovali emócie. A nebude to vysokými dennými teplotami.

Slovenské Hnutie Obrody je opozičný politický subjekt a tak ako sme sľúbili, budeme robiť dôslednú opozičnú politiku voči vláde Roberta Fica. A naše sľuby plníme. Kritizujeme vecne a neuchyľujeme sa k osobným invektívam a útokom voči žiadnemu vládnemu politikovi.

To, že Fico a jeho kamaráti v Smere pred voľbami nasľubovali to, čo nasľubovali, a teraz si zo svojich sľubov, ktoré dali vám občanom, urobili toaletný papier, za to my v SHO nemôžeme. A my sme pred voľbami upozorňovali na to, že smeráci sľubujú hlúposti!

Takže, určite nebudeme ticho a budeme pokračovať v razantnej opozičnej politike proti vláde, ale keď bude za čo, tak vládu aj pochválime, neraz sa tak už stalo. A ten, kto objektívne sleduje naše mediálne výstupy, vie, že je to pravda.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

—————————

Prečítajte si tiež: POSTREH Róberta Šveca: Prečo Fico na Devíne opäť táral?

—————————

Slovenské Hnutie Obrody je opozičný politický subjekt a tak ako sme sľúbili, budeme robiť dôslednú opozičnú politiku voči vláde Roberta Fica. Zdroj obrázku: Internet

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds