ŠKANDALÓZNY Fico: Tvári sa, ako keby sa ho samit NATO v USA netýkal

Dámy a páni. Robert Fico tvrdí, že členstvo Ukrajiny v NATO je akurát tak zárukou tretej svetovej vojny.

Problém je ale v tom, že jeho ľudia (Kaliňák, Blanár, Pellegrini… ), a to ešte v mene Slovenskej republiky, podporili závery samitu v USA, podľa ktorého Ukrajina patrí do NATO.  

Napíšem to úplne priamo: Nech už je Čaputová akákoľvek, nech už je Šimečka akýkoľvek, ale aspoň sú rovní v robení politiky a vieme, čo reprezentujú.

Ale to, čo posledné obdobie predvádza Fico so svojimi ľuďmi je politická žumpa TU a už aj tí, ktorí majú iné, ako liberálne videnie sveta, sa začínajú hanbiť za to, čo stvára súčasná vláda a prezident.

Absolútne bez kože na tvári klamú, zavádzajú, prekrúcajú a smejú sa občanom do tváre TU. Ale netreba zabúdať, pán Fico! Čo dávate, to sa Vám vráti!

Postoj Slovenského Hnutia Obrody je dlhodobo známy a nemenný: Žiadne zbrane kyjevskému režimu! A… Bezpečnostný pás neutrálnych štátov: Švajčiarsko, Rakúsko, Slovensko, Ukrajina.

Túto našu víziu sme dôsledne prezentovali aj počas prezidentskej kampane 2024.

Autor článku Róbert Švec je predseda Slovenského Hnutia Obrody.

————————–

Prečítajte si tiež: Noviny Právo Národa: Ďalší ŠKANDÁL na obzore! Ako sa k tomu postaví Fico?

————————–

Zdroj: Internet

———————–——

Staňte sa aj vy čitateľmi novín Právo Národa

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľmi nášho dvojmesačníka vyplňte formulár TU a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————–—

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds