Predstavujeme vám náš úspešný tím SHO. Pavol Skýpala: Budem ochraňovať záujmy robotníkov

Dámy a páni. Postupne vám predstavíme členov nášho úspešného hnutia. Dnes sa vám prihovára Pavol Skýpala, člen predsedníctva SHO a kandidát do NR SR.

Narodil som sa 10. júna 1981 v Lučenci. Mám manželku Janku, s ktorou máme syna Paľka a dcéru Janku. Bývame v meste Poltár.

Po ukončení strednej školy s maturitou som absolvoval 9 mesačnú základnú vojenskú prípravu OS SR vo výcvikovom stredisku Lešť. Pracoval som v sklárskej výrobe v Poltári, potom aj vo výrobe keramických obkladov v Lučenci. Bohužiaľ, porevolučné roky nám okrem slobody priniesli aj bankroty mnohých fabrík, čo sa dotklo aj môjho osobného života.

————————-

Prečítajte si tiež: Pavol Skýpala: Arogancia mentálne vylúčených nepozná hranice. Ale my v SHO sme ľudia činu

————————-

Keďže v mojom regióne nebolo dostatok pracovných príležitostí, odišiel som pracovať do zahraničia. Vďaka tomu som sa ešte viac utvrdil v tom, že naše Slovensko je jedinečné, a preto si ho musíme chrániť a zveľaďovať ho. Momentálne pracujem vo výrobe žiaruvzdorných materiálov v obci Kalinovo a som hrdý že pôsobím v jednej z najstarších slovenských fabrík v SR.

Mojich 12 rokov života vo viacerých štátoch mimo našej vlasti, ale aj poznatky, skúsenosti a vedomosti z rôznorodej činnosti v SR, by som chcel preniesť aj do života našich spoluobčanov. Viem čo obnáša manuálna práca vo fabrikách, čo vyžaduje chov zvierat, obchodnícke záležitosti, riadiaca činnosť, no aj práca v sťažených podmienkach. Budem hovorca pracujúcich.

Cez naše hnutie chcem hlavne ochraňovať robotníkov a zabezpečiť im dôstojné pracovné podmienky s primeranou mzdou. Prečo? Lebo som jeden z nich. Mám prepracovanú a overenú stratégiu, ľahko použiteľnú v praxi. Prečo cez SHO? Lebo je jediné hnutie, čo má dlhoročne overenú platformu fungujúcu na báze občianskeho združenia a dnes, súbežne, už aj politického hnutia.

Preto mu plne dôverujem, mám s ním aj viacročné osobné skúsenosti a viem cez SHO realizovať svoje poznatky v praxi.

————————

Prečítajte si tiež: Pavol Skýpala k výročiu obnovenia slovenskej štátnosti: Toto je náš štát a náš životný priestor

————————

Pavol Skýpala so svojou rodinou.

————————–

Staňte sa aj vy čitateľom novín Právo Národa.

Právo Národa sú noviny, ktoré vydáva občianske združenie Slovenské Hnutie Obrody, cieľom ktorých je formou písaného slova upevňovať vlastenectvo, zdravé hodnoty a ochraňovať slovenskú štátnosť. Prvé číslo našich novín vyšlo 18. apríla 2001. Ak máte záujem stať sa čitateľom nášho dvojmesačníka, kontaktujte nás na pn@sho.sk alebo vyplňte formulár a naše noviny budete dostávať pravidelne prostredníctvom Slovenskej pošty.

————————-

Podporte nás

Dámy a páni! Slovenské Hnutie Obrody od začiatku svojej činnosti stojí pevne na pozíciách slovenskej štátnosti a objektívnej pravdy. A tak tomu bude aj naďalej. ALE... Aby sme mohli rozšíriť komunitu uvedomelých ľudí slovenských, tak na to potrebujeme aj vašu pomoc.


This will close in 0 seconds